Fiul mai mare al preşedintelui în exerciţiu american Donald Trump vrea să candideze la şefia puternicului grup de lobby în favoarea armelor de foc National Rifle Association (NRA), dezvăluie site-ul american de ştiri Business Insider, care ctează în acest sens o sursă din cadrul Partidului Republican.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Donald Trump Jr este cunoscut ca un pasionat de vânătoare şi un obişnuit al evenimentelor orgamizate de NRA.

Pe reţele de socializare, el apare vânând sau apărând dreptul de a vâna.

Altă sursă din cadrul Paridului Republican a dezminţt însă informaţia potrivt căreia Donald Trump Jr ar fi interesat de acest post.

Ocuparea funcţiei de vicepreşedinte executiv al NRA ar pentru Donald Trump Jr un mijloc de a continua să exercite o influenţă politică, după plecarea tatălui său den la Casa Albă, au declarat consilieri ai familiei Trump pentru site.

Donald Trump Jr este relativ popular în rândul membrilor NRA, însă acst lucru ar putea să nu fie suficient pentru a-l propulsa la conducerea organizaţiei.

Un republican declară pentru Business Insider că membri ai Consiliuluide Administraţie al NRA, care alege conducătorii organizaţiei, probabil că sunt ataşaţi actualului vicepreşedinte executiv Wayne LaPierre.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.