Femeia împuşcată în timpul incidentelor de miercuri de la Capitoliu a murit, au confirmat pentru NBC mai multe surse din poliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia a confirmat în urmă cu câteva ore că o persoană a fost împuşcată în interiorul clădirii Capitoliului, însă oficialii nu au cunoştinţă despre circumstanţele în care a avut loc acest incident.

Mai multe persoane, între care şi un poliţist, au fost rănite şi transportate la spital.

Autorităţile nu au identificat femeia care a murit.

Protestele convocate de preşedintele în exerciţiu Donald Trump miercuri, în faţa Capitoliului, unde Congresul urma să certifice voturile electorilor în alegerile prezidenţiale şi, cu acestea, victoria democratului Joe Biden în alegerile prezidenţiale, au devenit violente la scurt timp.

Sute de manifestanţi, susţinători ai lui Trump, au pătruns în Capitoliu şi mai multe clădiri din complex au fost evacuate. În confruntările cu poliţia au rezultat mai mulţi răniţi şi câteva zeci de persoane au fost reţinute.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.