Poliţia federală americană (FBI) depunea eforturi joi să identifice autorii violenţelor de la Capitoliu, în timp ce apeluri la demisia lui Donald Trump se multiplicau, în urma luării cu asalt sângeroase a sediului Legislativului american.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Statele Unite caută vinovaţi la doar câteva ore de la incidente, în timp ce toate privirile sunt aţintite asupra lui Donald Trump, care a aţâţat puternic furia susţinătorilor săi în ultimele săptămâni.

FBI a lansat pe site un apel la martori care au ”asistat la acţiuni violente ilegale”.

”Vă cerem să ne transmiteţi orice informaţie, fortografie sau înregistrare video care ar putea fi folosite”, îndeamnă poliţia federală, care oferă un link către un loc de descărcare a fişierelor electronice.

”Obiectivul nostru este să apărărm dreptul constituţional al publicului de a manifesta, protejând pe toată lumea de violenţă şi alte activităţiinfracţionale”, subliniază FBI.

Martorilor care nu deţin probe vizuale li se pune la dispoziţie un număr de telefon (1-800-225-5324).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.