Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a spus că este "important ca toate faptele să fie stabilite", după ce a vorbit cu preşedintele polonez Andrzej Duda despre explozia din Polonia de marţi, anunţă CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"I-am transmis condoleanţe pentru pierderea de vieţi omeneşti. NATO monitorizează situaţia şi aliaţii se consultă îndeaproape. Important ca toate faptele să fie stabilite", a spus Stoltenberg într-o postare pe Twitter.

Oficialii polonezi au declarat că două persoane au murit în urma unei explozii în districtul Hrubieszów din estul Poloniei. Dar, deşi autorităţile poloneze au confirmat o explozie, nu au spus că rachetele ruseşti au aterizat pe teritoriul lor.

Rusia a negat implicarea, ministerul său apărării declarând că „nu au fost făcute lovituri asupra ţintelor din apropierea graniţei de stat ucrainene-polone”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.