Liderul PSD Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat dacă Gabriela Firea poate să recupereze distanţa faţă de Nicuşor Dan, că în cazul în care Firea, echipa social-democraţilor şi restul candidaţilor comuni de la sectoare se vor focusa în aceste 30 de zile să prezinte bucureştenilor proiectele pe sectoare şi proiectul mare integrat pe municipiu, atunci „cu certitudine că aveţi în faţa noastră atât viitorul primar al Capitalei, cât şi viitorii primari de sectoare, pentru că bucureştenii vor hotărî”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Dacă doamna Firea, împreună cu Daniel, cu Robert, cu toată echipa, cu toţi candidaţii şi aţi văzut că am nominalizat şi candidaţii comuni de la sectoare, cei propuşi de Partidul Naţional Liberal, se vor focusa în aceste 30 de zile, în afară de proiectele pe sectoare şi proiectul mare integrat pe Capitală să-l prezinte bucureştenilor, cu certitudine că aveţi în faţa noastră atât viitorul primar al Capitalei, cât şi viitorii primari de sectoare, pentru că bucureştenii vor hotărî”, a declarat Marcel Ciolacu, întrebat dacă poate fi recuperată distanţa faţă de Nicuşor Dan, duminică la depunerea candidaturii Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei.

Liderul PSD a mai spus că el a greşit în nominalizarea iniţială a lui Cătălin Cîrstoiu pentru şefia PMB, pentru că a analizat prea mult sondaje.

„Eu am greşit după mult timp când promisesem că nu mă mai uit pe sondaj. Am stat şi am analizat prea mult sondaje. Şi am luat o decizie nu tocmai fericită. Nu eu, repet! Ştiţi cum e cu victoriile, au mai mulţi părinţi, înfrângerile sunt orfane. Aşa s-a întâmplat şi cu Schengen, nu? Când nu s-a reuşit şi când a reuşit Ciolacu, toată lumea a fost în poză. Acum s-a întâmplat la fel cu domnul Cîrstoiu. Ascultaţi-mă, haideţi să avem răbdare, că nu a început campania electorală. Să treacă sărbătorile pascale şi începe campania electorală”, a completat Ciolacu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.