Echipajele de intervenţie în situaţii de urgenţă caută miercuri două persoane date dispărute după o explozie la o fabrică de artificii din Portugalia, soldată cu şase morţi, relatează Reuters. Preşedintele portughez, Marcelo Rebelo de Sousa, a mers la locul incidentului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În numele Guvernului vreau să transmit condoleanţe şi un mesaj de consolare familiilor victimelor”, a declarat şi premierul Antonio Costa într-un mesaj publicat pe Twitter.

Imagini difuzate miercuri de posturile de televiziune din ţară arată ruinele fabricii, din care se ridica încă fum, iar autorităţile locale au declarat trei zile de doliu în memoria victimelor.

Explozia a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri, la o fabrică deţinută de o familie din satul Avoes, aflat la aproximativ 350 de kilometri nord de Lisabona.

Poliţia a demarat o anchetă pentru a stabili cauzele incidentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.