Rabinul mamei şi fiicei din Chicago care sunt ţinute ostatice în Israel se simte liniştit de faptul că preşedintele american Joe Biden şi Statele Unite sprijină toate familiile, potrivit CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Judith Tai Raanan şi fiica ei de 17 ani, Natali Raanan, au mers în Israel pentru a sărbători cea de-a 85-a aniversare a bunicii lui Natali Raanan.

Mama şi fiica sunt acum ţinute ostatice de Hamas. Rabinul Mei Hecht a declarat luni seară pentru Kaitlan Collins de la CNN că familia este mai mult decât devastată, în timp ce continuă să aştepte orice veste despre membrii familiei lor.

"Este o parodie, este o devastare, durerea este pur şi simplu de neimaginat", a spus Hecht.

Hecht a descris-o pe Judith ca fiind o persoană plină de bucurie şi veselie. Înainte de a călători în Israel, Hecht a spus că Judith Raanan i-a lăsat în dar o carte de rugăciuni roz pentru fiica sa de 7 ani.

"Faptul că cineva care locuieşte alături de noi şi care face parte din comunitatea noastră este ostatică în Israel face ca devastarea, durerea şi suferinţa pe care le simt toţi evreii din întreaga lume să fie cu atât mai reale", a spus rabinul Hecht.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.