Douăzeci şi opt dintre cele 31 de persoane care şi-au pierdut viaţa în atentatele teroriste de săptămâna trecută, de la Bruxelles, au fost identificate oficial, a anunţat duminică seară Centrul de Criză din Belgia, citat de cotidianul belgian La Derniere Heure.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autorităţile au identificat 15 cadavre pe aeroportul din Zaventem şi alte 13 în staţia de metrou Maelbeek. “Am recuperat 31 de cadavre de la locul atentatelor (...). Trei familii aşteaptă încă identificarea oficială a apropiaţilor lor”, a afirmat Centrul belgian de Criză.

Printre cei 31 de morţi în atacuri se află şi trei terorişti.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În total, 16 dintre victimele identificate sunt belgiene, iar restul sunt de diferite naţionalităţi, printre care germană, americană, britanică, franceză, chineză, italiană, olandeză şi suedeză.

Trei terorişti sinucigaşi s-au aruncat în aer marţi dimineaţă pe aeroportul din Bruxelles şi într-o staţie de metrou din apropiere de instituţiile europene.

Agenţiile europene de securitate caută în prezent cel puţin opt suspecţi care ar avea legături cu atacurile comise de Statul Islamic la Paris şi Bruxelles.

Şapte dintre ei au legături cu Abdelhamid Abaaoud, presupusul organizator al atacurilor din capitala Franţei, sau cu Salah Abdelsam, singurul terorist care a supravieţuit atentatelor de la Paris şi care a fost arestat luna aceasta la Bruxelles.

Trei dintre cei căutaţi au locuit în Olanda, Germania sau Suedia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.