O coliziune între un autobuz şi un camion s-a soldat cu cel puţin 25 de morţi în statul Bahia, în nord-estul Braziliei, anunţă luni pompieri din acest stat, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Pompierii militari au intervenit la un accident care s-a soldat cu 25 de morţi pe autostrada BR 324, în apropiere de oraşul Gaviao”, se arată în raportul accidentului.

Cinci persoane au fost rănite în acest accident, care a avut loc în noaptea de duminică spre luni, la aproximativ 250 de kilometri de Salvador, capitala statului Bahia, scrie presa braziliană.

În urma intervenţiei salvatorilor, corpurile persoanelor decedate au fost predate poliţiei criminalistice în vederea identificării şi unor proceduri legale, anunţă forţele de ordine.

Cauza accidentului era necunoscută imediat.

Cabina albă a camionului implicat - care transporta mango - a fost complet contorsionat în impact, potrivit unor imagini publicate de către presa locală.

Primăria din Jacobina, un oraş situat în apropiere de locul accidentului, a decretat luni trei zile de doliu şi se pregătea de un ”priveghi colectiv”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.