Două persoane au fost rănite cu arma albă în interiorul Prefecturii de Poliţie din Paris, joi după-amiaza, iar autorul atacului a fost rănit prin împuşcare şi ”neutralizat”, au declarat surse concordante pentru AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Perimetrul din jurul Prefecturii de Poliţie, situată în centrul istoric al capitalei, a fost izolat, iar salvatori se aflau la faţa locului, au constatat jurnalişti AFP.

Aproximativ zece vehicule de pompieri se aflau la faţa locului.

Ministrul de Interne Christophe Castaner, care urma să plece într-o vizită în Turcia, şi-a amânat deplasarea şi s-a dus la faţa locului, potrivit unor surse concordante.

Cu puţin înainte de ora locală 14.00 (15.00, ora României), un mesaj de alertă a fost difuzat la difuzoarele Palatului de Justiţie din Paris, situat în faţa Prefecturii de Polişie.

”O agresiune a avut loc la Prefectura de Poliţie. Situaţia este sub control. Sectorul rămâne sub supraveghere”, avertiza mesajul.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.