Preşedintele american Donald Trump şi vicepreşedintele Mike Pence au fost informaţi despre atacul armat de la un liceu din Texas, soldat, conform rapoartelor, cu mai multe decese, scrie Politico.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Un atac armat la o şcoală din Texas. Informaţiile preliminare nu arată bine. Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toţi!”, a afirmat Trump pe Twitter.

La un eveniment despre reforma închisorilor, Pence şi ginerele lui Trump, Jared Kushner, şi-au arătat solidaritatea cu victimele.

„Eu şi preşedintele am fost informaţi. Vom continua să monitorizăm situaţia şi vom pune la dispoziţie echipajelor de urgenţă şi oficialilor şcolii toate resursele federale”, a declarat Pence.

„Vreau să transmit gândurile şi rugăciunile noastre oamenilor din Santa Fe”, a afirmat Kushner.

Oficialii spitalului de la Universitatea din Texas au declarat că au primit trei pacienţi – un adult care se află în operaţie, un alt adult aflat la departamentul de urgenţe şi o persoană sub 18 ani care a fost internată în spital.

Asistentul directorului liceului, Cris Richardson a declarat că „un suspect a fost arestat”.

Elevii sunt transportaţi către o locaţie separată pentru a se întâlni cu părinţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.