Preşedintele american Donald Trump a anunţat, sâmbătă, că fiul său Donald Trump Jr., care a fost testat pozitiv cu coronavirus, “este foarte bine”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Fiul meu Donald este foarte bine. Mulţumesc!”, a scris Trump pe Twitter.

Fiul preşedintelui american a afirmat, pe Instagram, că va petrece timpul în izolare curăţându-şi armele şi le-a cerut internauţilor recomandări de filme pe Netflix şi de cărţi electronice. El a subliniat că este total asimptomatic.

Presa americană a anunţatt noaptea trecută că Donald Trump Jr. a fost diagnosticat cu Covid-19.

Trump Jr. este cel mai recent caz de persoană din apropierea preşedintelui american diagnosticată cu Covid-19, după ce însuşi Donald Trump, prima doamnă Melania Trump, fiul lor cel mic Barron, şeful de cabinet Mark Meadows şi alţi consilieri, atât de la Casa Albă, cât şi din staff-ul de campanie, au fost infectaţi cu noul coronavirus.

Prietena lui Donald Trump Jr. Kimberly Guilfoyle a fost testată pozitiv în această vară, în timp ce făceau campanie în ţară pentru Donald Trump.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.