Fostul preşedinte american Donald Trump şi soţia sa Melania au fost vaccinaţi împotriva covid-19 în ianuarie, pe când se afau la Casa Albă, dezvăluie anturajul lor, relatează AFP:

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spre deosebire de Joe Biden, care s-a vaccinat în direct la televiziune, la 21 decembrie, cu câteva săptămâni înainte să se instaleze la putere, Donald Trump nu a spus în mod public că a fost vaccinat.

”Preşedintele Trump şi Prima Doamnă au fost vaccinaţi la Casa Albă în ianuarie”, a declarat pentru AFP, fără să facă alte precizări, o sursă apropiată fostului preşedinte.

Duminică, în primul său discurs după plecarea de la Casa Albă, Donad Trump a apreciat că ”toată lumea ar trebui să se vaccineze.

El a făcut această declaraţie în pofida faptului că unii dintre simpatizanţii săi sunt deosebit de sceptici faţă de vaccinare.

Bolnav de covid-19 la începutul lui octombrie, Donald Trump a fost spitalizat timp de mai multe zile la Spitalul Militar Walter Reed, la periferia Washingtonului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.