Regina Elizabeta a II-a se descrie ca "o bunică foarte ocupată" în mesajul de Crăciun difuzat, marţi, de principalele canale de televiziune britanice, potrivit AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un an plin pentru familia mea, cu două nunţi şi doi moştenitori - şi un alt copil care este aşteptat curând. Asta ajută o bunică să rămână ocupată", a declarat suverana, în vârstă de 92 de ani, în mesajul de Crăciun, înregistrat săptămâna trecută. 

Anul acesta, nepotul ei, prinţul Harry, fiul prinţului Charles şi al Dianei, s-a căsătorit în luna mai cu fosta actriţă americană Meghan Markle, iar nepoata Eugenie, fiica prinţului Andrew şi a ducesei de York, Sarah Ferguson, s-a căsătorit în octombrie cu Jack Brooksbank, la Windsor. 

Al treilea copil al prinţului William şi al lui Kate Middleton, prinţul Louis, s-a născut în aprilie, în timp ce nepoata sa, Zara Tindall, unica fiică a prinţesei Anne, a dat naştere unei fete în iunie. Harry şi Meghan aşteaptă primul copil în primăvară. 

"Chiar şi cu cele mai profunde diferenţe, a trata cealaltă persoană cu respect este întotdeauna un prim pas bun spre o mai bună înţelegere. Prin numeroasele schimbări pe care le-am văzut de-a lungul anilor, credinţa, familia şi prietenia nu au fost doar o constantă pentru mine, ci o sursă de confort şi siguranţă", a mai transmis regina. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.