O dezbatere în direct între cei doi candidaţi care iau parte la cursa de succesiune a fostului premier Boris Johnson, Liz Truss şi Rishi Sunak, s-a oprit brusc marţi, când s-a auzit o bubuitură puternică în studio, relatează Reuters. Redactorul politic al Talk TV, Kate McCann, a leşinat în direct, însă starea sa de sănătate este bună, potrivit The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dezbaterea, care a fost găzduită de Talk TV şi cotidianul Sun şi transmisă în direct, a fost întreruptă după o bubuitură puternică, iar ministrul de Externe Liz Truss a părut vizibil îngrijorată.

”O, Doamne”, a spus şefa diplomaţiei britanice, Liz Truss.

A existat ”o problemă medicală, nu este o problemă de securitate şi candidaţii sunt bine”, a declarat o purtătoare de cuvânt a News UK, potrivit unui reporter al cotidianului Sun.

”Kate McCann a leşinat în emisie în seara aceasta (n.r. marţi) şi, deşi este bine, sfatul medicilor a fost să nu continuăm dezbaterea. Ne cerem scuze spectatorilor şi ascultătorilor noştri”, menţionează contul de Twitter al Talk TV.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.