În Franţa, din cauza coronavirusului au murit 437 de persoane în ultimele 24 de ore, bilanţul total al victimelor fiind de 23.293 de la începutul epidemiei, a anunţat, luni seară, direcţia generală a Departamentului Sănătăţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit oficialilor, 14.497 de persoane au murit în spitale şi 8.796 în centrele sociale şi medico-sociale. 

Numărul pacienţilor spitalizaţi continuă să scadă, cu 162 în minus au fost internaţi în spital din cauza infecţiei cu Covid-19 în comparaţie cu duminică. În total, 28.055 de persoane sunt spitalizate în Franţa din cauza virusului. 

De asemenea, este în scădere şi numărul persoanelor internate la ATI 4.608 de pacienţi în stare gravă sunt în prezent spitalizaţi, cu 74 mai puţini faţă de ziua precedentă. 

În total, 88.712 de persoane au fost internate pentru că au contractat Covid-19 de la începutul epidemiei în Franţa. 45.513 de pacienţi consideraţi vindecaţi au fost externaţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.