Numărul deceselor din cauza coronavirusului în statul New York, epicentrul epidemiei din Statele Unite, a crescut mult în 24 de ore, cu 100, adică au fost înregistrate 385 de la începutul epidemiei, a spus joi guvernatorul statului, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Joi dimineaţă, statul de aproape 20 de milioane de locuitori a înregistrat mai mult de 37.000 de cazuri confirmate de coronavirus, faţă de peste 30.000 cu o zi înainte, a precizat Andrew Cuomo în timpul unei declaraţii de presă. 

Aceste noi cifre vin după numărul deceselor înregistrate în Statele Unite care au depăşit pragul de 1.000 miercuri seară.                

Statele Unite, care iniţial au observat de departe răspândirea epidemiei în China şi apoi în Europa, sunt pe punctul de a depăşi Italia ca număr de cazuri de infectări cu coronavirus.                

Statul New York, care numără aproape 20 de milioane de locuitori, a înregistrat în acest stadiu aproape jumătate dintre cazurile americane, un număr de aproape 70.000 joi, potrivit Universităţii Johns Hopkins. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.