Comandantul Gardienilor Revluţiei, generalul Hossein Salami, acuză luni ”sioniştii” de asasinarea lui Sayyad Khodai, un colonel din cadrul acestei armate ideologice a Republicii islamice la 22 mai, la Teheran, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sayyad Khodai a fost ucis ”de către cei maivicioşi oameni, adică de către sionişti. Iar cu voia lui Allah noiîi vom răzbuna moartea”, ameninţă generalul Hossein Salami, citat într-un comunicat.

Israelul a informat Statele Unite că este responsabil de asasinarea colonelului Sayyad Khodai.

Colonelul Sayyad Khodai a fost asasinat de către doi motociclişti, care au deschis focul împotriva acestuia, în estul Teheranului, potrivit agenţiei oficiale iraniene de presă Irna.

Potrivit televiziunii de stat iraniene, Sayyad Khodai era un membru al Forţei Qods, o unitate a de elită a Gardienilor Revoluţiei însărcinată cu operaţiuni exterioare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.