Autorităţile australiene au anunţat miercuri că au deschis o anchetă după ce colete suspecte au fost trimise mai multor ambasade şi consulate, la Melbourne şi Canberra, fără ca cineva să fi fost rănit sau ucis pentru moment, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Presa locală scrie că aceste colete suspecte au fost trimise misiunilor diplomatice din Marea Britanie, Germania, Elveţia, Spania, Japonia şi Statele Unite.

”Coletele suspecte sunt în curs de analizare de către servicii de intervenţie prezente la faţa locului”, a anunţat poliţia federală australiană într-un comunicat, fără să facă alte precizări.

Un purtător de cuvânt al Consulatului Statelor Unite la Melbourne şi un reprezentant al Consulatului Marii Britanii au confirmat că au misiunile au primit colete suspecte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.