Casa de modă franceză Balmain a pierdut zeci de piese care urmau să fie prezentate la Paris în cadrul unui show la sfârşitul acestei luni, după ce un camion care transporta îmbrăcămintea a fost jefuit, a anunţat directorul de creaţie Olivier Rousteing, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rousteing a precizat, într-o postare pe Instagram, că hoţii au capturat vehiculul care transporta aproximativ 50 de articole din noua colecţie Balmain în drumul dintre un aeroport din Paris şi sediul casei de modă din capitala franceză.

Şoferul camionului era în siguranţă, a precizat el. "Refacem totul, dar ce s-a întâmplat este atât de lipsit de respect", a menţionat Rousteing.

“În această dimineaţă, m-am trezit cu zâmbetul pe buze, începeam probele pentru următorul meu show la ora 9 şi iată ce s-a întâmplat...
50 de piese Balmain furate. Livrarea noastră a fost deturnată. Camionul a fost furat. Slavă Domnului, şoferul este în siguranţă.


Atât de mulţi oameni au muncit din greu pentru ca această colecţie să se materializeze. Refacem totul, dar ce s-a întâmplat este atât de lipsit de respect.
Atât de mulţi lucrători, furnizori, echipa mea şi cu mine.
Vă rugăm să fiţi în siguranţă, aceasta este lumea în care trăim. Vă iubesc echipa mea Balmain şi nu vom renunţa.
Vă iubesc OR”, este mesajul lui Olivier Rousteing.

Balmain urmează să îşi prezinte colecţia primăvară-vară 2024 în 27 septembrie, în cadrul săptămânii modei de la Paris, care include colecţii de lux, printre care Louis Vuitton, Dior, Chanel şi Hermes.

Un purtător de cuvânt al Balmain a confirmat că show-ul de la Paris va avea loc, refuzând să comenteze în legătură cu furtul până la finalizarea anchetei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.