Cel puţin zece persoane au murit, 100 au fost rănite, sute de clădiri au fost distruse şi peste 20.000 de oameni au fost nevoiţi să-şi părăsească locuinţele, în urma incendiilor din California, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Guvernatorul Californiei Jerry Brown a declarat stare de urgenţă în Napa, Sonoma şi Yuba, care includ principalele terenuri viticole. Ulterior, zona pentru care a fost declarată starea de urgeanţă a fost însă extinsă.

Cele mai multe victime, respectiv şapte, s-au înregistrat în Sonoma, alte două persoane pierzându-şi viaţa în Napa şi una în Mendocino.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Conform CNN, peste 100 de persoane au fost tratate la spitale din regiunile Napa şi Sonoma, pentru arsuri sau din cauz afumului inhalat.

De asemenea 1.500 de clădiri au fost distruse şi au ars peste 20.000 de hectare de teren.

Un purtător de cuvânt al Biroului pentru Servicii de urgenţă al guvernatorului a avertizat că bilanţul vitimelor ar putea creşte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.