Cel puţin o persoană a fost ucisă, iar alte 12 au fost rănite într-un atac aerian, luni, la Kiev, anunţă salvatori ucraineni, în timp ce confruntări armate au loc în jurul capitalei ucranene, pe care trupe ruse înceracă să o încercuiască, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

O clădire de opt etaje din cartierul Obolon, în nordul Kievului, a fost atins luni în zori ”de un tir de artilerie”, anunţă într-o postare pe Telegram sercivii le ucrainene din urgenţă.

Un incendiu a izbucnit, care a fost constrolat de către pompieri, potrivit aceleiaşi surse.

Serviciile ucrainene de urgenţă au anunţat iniţial, într-un comunicat, că două persoane au fost găsite în viaţă între dărmânături, după care au şters acest mesaj şi au revizuit bilanţul în scădere la un mort.

Alte trei persoane au fost spitalizate, iar nouă au primit îngrijiri la faţa locului, potrivit aceleiaşi surse.

Salvatori au publicat imagini cu locuitori, inclusiv bătrâni, evacuaţi din imobilul avariat, prin geamuri sparte, cu ajutorul unei scări de pompieri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.