Cel puţin cinci persoane au fost ucise, iar altele rănite, în noaptea de joi spre vineri, într-un atac cu rachetă vizând un imobil locuit, în oraşul Mîkolaiv, în sudul Ucrainei, anunţă autorităţile regionale ucrainene, după ce Kievul a anunţat joi că a cucerit 12 localităţi în regiunea Herson, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Într-un răspuns cinic al statului terorist dat succeselor noastre pe front, un atac a atins un imobil cu cinci etaje, distrus în întregime”, anunţă într-o postare pe Telegram şeful administraţiei regionale Vitalii Kim.

El anunţă un bilanţ provizoriu, care a fost revizuit în creştere la cinci morţi şi doi răniţi.

Acest atac intervine după ce Ucraina a anunţat joi că a recucerit 12 sate în regiunea Herson, în care Moscova a confirmat joi că şi-a început replierea.

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a anunţat că armata ucraineană a recucerit ”41 de sate” în regiune, în cadrul unei contraofensive ucrainene lansată în octombrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.