Autorităţile franceze au anunţat duminică dimineaţă că cel puţin 15 persoane au fost rănite, dintre care două sunt internate în stare gravă, după ce mai multe fulgere au lovit un festival de muzică din localitatea Azerailles, situată în nord-estul Franţei, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit primelor informaţii, fulgerele au lovit mai multe zone din incinta festivalului Vieux Canal.

Însă, toate persoanele rănite, printre care se numără şi copii, se adăposteau de furtună într-un cort. Autorităţile locale au explicat că victimele au fost ”lovite direct de fulger şi au suferit arsuri”,

O femeie sexagenară şi un bărbat în vârstă de 44 de ani sunt internaţi în stare gravă, în urma incidentului de la festivalul Vieux Canal.

Toate spectacolele programate pentru sâmbătă seara au fost anulate în urma incidentului, deşi printre cei care urmau să urce pe scenă se număra şi trupa electronică franceză Pony Run Run, precum şi grupul Black Bones.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.