Cel puţin 14 persoane au murit, iar alte 32 au fost rănite în urma coliziunii unui autocar cu două etaje cu un copac, în sudul Thailandei, anunţă marţi poliţia locală, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Autobuzul efectua o cursă de lungă distanţă, de la Bangkok, situat în sudul extrem al regatului, atunci când s-a lovit de un copac, în provicnia de coastă Prachuap Khiri Khan, în noaptea de luni spre marţi.

Imagini publicate de către presa locală surprind partea din faţă a autorbuzului ruptă în două de forţa coliziunii şi arborul încastrat pe mijloc.

”Potrivit unei anchete preliminare, 14 persoane au murit, iar alte 32 au fost rănite”, declară AFP un anchetator al poliţiei din districtul Huay Yang, în provincia Prachuap Khiri Khan, Arnon Tangto.

El a anunţat că o anchetă este în curs.

Cauza accidentului nu a fost confirmată.

Însă, poliţia bănuieşte că şoferul - grav rănit, dar care a supravieţuit - ar fi suferit  din cauza lipsei somnului.

”Colaborăm cu spitalul pentru a-i verifica nivelul alcoolemiei”, a declarat Arnon Tangto.

Poliţia ancheta în continuare pentru a afla dacă persoanele decedate sunt toate thailandezi.

Thailanda înregistrează unul dintre cele mai mari niveluri de accidente rutiere din lume - de aproximativ 20.000 de morţi anual -, porivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.