Capitoliul a fost închis pentru o scurtă perioadă, marţi, din motive de securitate, după ce poliţia a primit un apel telefonic ce semnala că un bărbat înarmat se afla la câteva străzi distanţă de sediul Congresului american, a anunţat poliţia, relatează Reuters şi ABC News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia l-a oprit pe bărbat în apropiere de Capitoliu, a anunţat un purtător de cuvânt al Poliţiei din Washington, citat de Reuters.

Potrivit postului WJLA, afiliat ABC 7 News, trei persoane au fost reţinute, iar un pistol mitralieră de tip MAC-11 a fost ridicat.

Poliţişti au urmărit un suspect care a fugit la bordul unui vehicul argintiu marca Toyota şi care a tras focuri de armă către poliţişti, potrivit comandantului poliţiei metropolitane Cathy Lanier, citat de post.

Suspectul a aruncat arma după ce a deschis focul, a precizat aceeaşi sursă. Urmărirea s-a încheiat în apropiere de Capitoliu.

Restricţiile la Capitoliu au vizat intrarea şi ieşirea în complex, dar nu înăuntrul acestuia, precizează ABC News.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.