O braziliancă în vârstă de 34 de ani, care a descoperit că soţul său o înşela, i-a tăiat penisul, l-a aruncat în toaletă şi a tras apa, după care s-a dus şi predat poliţiei, relatează Yahoo News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Faptele s-au petrecut vineri, în oraşul Atibaia, în statul São Paulo., scrie Daily Star.

 

După ce a obţinut dovada faptului că soţul său, în vârstă de 39 de ani, avea o relaţie sexuală cu o nepoată în vârstă de 15 ani, femeia şi-a făcut un plan sângeros.

Potrivit cotidianului britanic, tânăra a pretextat că vrea să facă sex sado-masochist şi şi-a legat soţul de mâini şi de picioare de patul conjugal.

Înarmată cu o lamă de ras, ea i-a tăiat apoi sexul, l-a fotografiat, iar apoi l-a aruncat în WC şi a tras apa.

Tânăra s-a prezent după aceea la cel mai apropiat post de poliţie, împreună ăcu fratele său, pentru a-şi mărurisi fapta.

În timpul arestului preventiv, poliţiştii au întrebat-o de ce a tras apa după ce a aruncat penisul soţului său în toaletă.

Ea a răspuns că a auzit că este posibil ca penisul să fie cusut la loc şi a vrut să se asigure că nu se va întâmpla acest lucru.

În urma acestor mărturisiri, o patrulă a fost trimisă la domiciliul cuplului şi l-a găsit pe soţul femeii în viaţă, însă grav rănit.

Acesta a fost spitalizat.

Daily Star,scrie că ulterior s-au aflat foarte puţine lucruri despre starea de sănătate a bărbatului.

În cazul în care va supravieţui, bărbatul va avea de înfruntat justiţia după externare.

Soţia sa, inculpată cu privire la tentativă de omor, a prezentat ca mobil realaţia sexuală a soţului său cu nepoata sa minoră.

În paralel cu ancheta principală, poliţia urmează să încerce să stabilească dacă această relaţie sexuxală a avut loc, iar în cazul în care a avut loc, dacă adolescenta a consimţit.

Potrivit legislaţiei braziliene, brazilienii îşi pot începe viaţa sexuală la vârsta de 14 ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.