Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, a scris pe Twitter că a avut o discuţie cu preşedintele SUA, Joe Biden, despre vizita pe care a făcut-o la Kiev, în acest week-end. Accentul nostru comun rămâne pe sprijinirea preşedintelui Zelensky şi a poporului ucrainean în lupta lor pentru libertate. Aventura barbară a lui Putin nu poate fi lăsată să reuşească”, spune scrie Boris Johnson.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Premierul britanic spune în mesaj că tocmai a vorbit cu preşedintele SUA şi l-a informat despre întâlnirea sa cu preşedintele
Volodimir Zelenski, la Kiev în acest weekend.
 
”Accentul nostru comun rămâne pe sprijinirea preşedintelui Zelensky şi a poporului ucrainean în lupta lor pentru libertate. Aventura barbară a lui Putin nu poate fi lăsată să reuşească”, mai scrie Boris Johnson.
 
Ministerul Apărării din Ucraina a publicat sâmbătă imagini cu premierul Marii Britanii, Boris Johnson, şi cu preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, care se plimbă prin Kiev şi stau de vorbă cu oamenii. ”Aşa arată democraţia. Aşa arată curajul”, au transmis oficialii de la Kiev.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.