Fostul premier britanic Boris Johnson îşi scrie memoriile, pentru a-şi prezenta anii tumultuoşi la conducerea Guvernului britanic, anunţă Editura HarperCollins, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Abia aştept să lucrez împreună cu Boris Johnson care scrie despre perioada pe care a petrecut-o în funcţie în timpul unora dintre cele mai importante evenimente pe care le-a văzut regatul Unit în trecutul recent”, a anunţat luni Arabella Pike.

Directoarea William Collins (HarperCollins) promite nişte memorii ”cum nu s-a mai văzut”.

Nicio dată a publicării cărţii nu a fost anunţată, în contextul în care fostul premier, în vârstă de 58 de ani, este adesea luat peste picior cu privire la biografia sa a lui Shakespeare, aşteptată de mulţi ani.

Ajuns la putere în iulie 2019, Boris Johnson a realizat Brexitul, a obţinut o majoritate fără precedent în Camera Comunelor din anii '80, a condus ţara în timpul pandemiei covid-19, virus care aproape că l-a costat viaţa, înaintea unei serii de scandaluri care l-au obligat până la urmă să demisioneze.

redevenit un simplu deputat, BoJo este vizat într-o anchetă parlamentară cu privire la scandalul petrecerilor cu alcool la Downing Street care au încălcat reglementările anticovid, care-i ameninţă ambiţia de a reveni pe scena politică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.