Bono, la doar câteva zile după ce l-a etichetat pe Donald Trump drept "probabil cea mai proastă idee care i s-a întâmplat vreodată Americii", a transformat retorica sumbră a candidatului republican într-un mesaj optimist în timp ce U2 interpreta "Desire" la iHeartRadio Festival în Las vegas, scrie revista Rolling Stone.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunteţi gata să vă jucaţi maşina?" a întrebat Bono mulţimea vineri, pe fundalul unor imagini în care Trump încearcă să-i atragă pe alegătorii de culoare şi a altor imagini care ilustrează reputaţia de oraş al jocurilor de noroc a Las Vegas-ului, după care a fost difuzat un fragment în care Trump spune "Ce aveţi de pierdut?".

"Sunteţi pregătiţi să pariaţi pe Visul American?" a întrebat solistul U2 publicul în continuare, în timp ce pe ecran apare o înregistrare video cu Trump în care acesta spune "Visul American e mort".

"Visul American e viu", a strigat Bono publicului, după care a continuat să cânte "Desire".

Într-o emisiune a lui Charlie Rose la PBS, "înverşunatul bipartizan" Bono a criticat, cu doar câteva zile mai înainte platforma xenofobă a candidatului republican în alegerile prezidenţiale din 8 noiembrie şi l-a acuzat de coruperea valorilor Grand Old Party.

"Eu nu cred că el este republican", a spus Bono despre miliardarul newyorkez.

"Cred că a deturnat partidul şi că încearcă să deturneze ideea de America. iar eu cred că ea este mai mare decât noi toţi. Cred că acest lucru este cu adevărat periculos (...). Oameni înţelepţi şi cu conştiinţă nu-l lăsaţi pe pe acest om să vă transforme ţara într-un cazinou", a îndemnat Bono.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.