Preşedintele brazilian Jair Bolsonaro, care refuză să fie vaccinat pentru coronavirus, a afirmat că graba lumii în ceea ce priveşte vaccinarea este nejustificată, deoarece în opinia sa pandemia este aproape de sfârşit, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noile cazuri de coronavirus nu indică faptul că pandemia ar fi spre sfârşit. În ultimele zile, mai multe ţări, inclusiv Brazilia, au raportat numere record de noi cazuri.

“Pandemia este pe final, numerele arată asta,avem acum creşteri mici. Însă graba în ceea ce priveşte vaccinarea este nejustificată pentru că vă jucaţi cu vieţile oamenilor”, a spus Bolsonaro.

Jair Bolsonaro a fost criticat pentru că a minimizat Covid-19, spunând că este vorba de “o mică gripă”, deşi Brazilia se numără printre ţările afectate cel mai mult de virus.

Sâmbătă, Brazilia a raportat 50.177 de noi cazuri de infectare, totalul ajungând astfel la 7.213.155 de cazuri. Au murit până acum din cauza coronavirusului 186.356 de brazileni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.