Numărul zilnic al morţilor din cauza covid-19 a rămas stabil miercuri în Italia - 161 de decese înregistrate în ultimele 24 de ore, după ce marţi s-au înregistrat 162, a anunţat Protecţia Civilă, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Numărul contaminărilor cu noul coronavirus a scăzut de la 813, câte se înregistrau marţi, la 665, a precizat Protecţia Civilă.

Bilanţul morţilor din cauza covid-19 a crescut la 32.330 de la începutul epidemiei în Italia, a treia cea mai îndoliată ţară în lume, după Statele Unite şi Marea Britanie.

Bilanţul contaminărilor cu noul coronavirus a crescut la 227.364 şi a devenit al şaselea în lume, după cele din Statele Unite, Rusia, Spania, Marea Britanie şi Brazilia.

Numărul pacienţilor la terapie intensivă a continuat să scadă - miercuri se înregistrau 676 de bolnavi la terapie intensivă (716 marţi).

Directorul Spitalului Spallanzani din Roma Francesco Vaia a declarat că majoritatea celor 100-200 de oameni care mor zilnic în Italia sunt foarte în vârstă şi mor acasă -  şi nu la spital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.