Bilanţul accidentului de marţi, dintr-un parc de distracţii din Australia a crescut la patru morţi, a anunţat conducerea parcului Dreamworld, citată de Euronews.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anterior, poliţia anunţase că patru oameni au fost răniţi şi sunt în stare critică.

Toate victimele sunt adulte.

Potrivit primelor informaţii, incidentul s-a produs la roller coasterul acvatic Thunder River Rapids din parcul Dreamworld. Acesta a fost inaugurat în 1986 şi le permite amatorilor de senzaţii tari să traverseze ape învolburate cu până la 45 de kilometri pe oră, scrie pe site-ul parcului de distracţii.

“Dreamworld lucrează cât poate de repede pentru a stabili faptele din jurul incidentului şi colaborează strâns cu autorităţile de intervenţie în situaţii de urgenţă şi cu poliţia”, se arată într-un comunicat.

“Prioritatea Dreamworld o reprezintă familiile celor implicaţi în această tragedie şi va oferi o actualizare opiniei publice imediat ce apar informaţii”, se adaugă în comunicat.

Dreamworld este cel mai mare parc tematic din Australia, cu peste 50 de atracţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.