Autorităţile mexicane au anunţat că au descoperit şase cadavre, printre care se numără cinci bărbaţi şi o femeie, într-o parcare din regiunea nord-vestică Sinaloa, controlată de puternicul cartel de droguri al lui Joaquin ”El Chapo Guzman”, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cadavrele au fost găsite într-o parcare din localitatea litorală Mazatlan. Până în acest moment, autorităţile mexicane nu au determinat cauza morţii pentru cele şase victime.

Nu există informaţii cu privire la o legătură dintre descoperirea celor şase cadavre şi ciocnirile violente dintre puternicul cartel Sinaloa şi alte organizaţii rivale din regiune, unde violenţele s-au intensificat după capturarea baronului drogurilor Joaquin ”El Chapo” Guzman.

El Chapo a fost capturat în urmă cu mai bine de doi ani chiar în localitatea Mazatlan. Însă, acesta a reuşit să evadeze din închisoare în iulie 2015, pentru a fi capturat la începutul acestui an într-o zonă izolată din Los Mochis, Sinaloa.

În prezent, baronul drogurilor încearcă să pună capăt eforturilor depuse de către autorităţile mexicane pentru a-l extrăda în Statele Unite.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.