Un oficial al poliţiei a anunţat că 10 persoane au murit în atacul de la liceul din Santa Fe, din statul american Texas, fiind vorba despre nouă elevi şi un professor. Printre răniţi se află şi doi poliţişti. Poliţia a comunicat că a găsit dispozitive explozibile în liceul din Santa Fe, în care un atacator, care ar fi elev al instituţiei de învăţământ, a ucis persoane. De asemenea, astfel de dispozitive au fost găsite şi în zone din apropierea liceului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful poliţiei din Santa Fe, Jeff Powell, a avertizat cetăţenii să fie atenţi la obiectele care par să nu fie la locul lor.

Districtul şcolar din Santa Fe a informat că numărul morţilor este sub 10, însă nu va oferi mai multe detalii până când nu se va putea confirma un număr.

Un reporter local informează că un echipaj de dezamorsare a bombelor se află la un imobil situat la 4 kilometri de liceu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.