Cel puţin trei poliţişti au murit şi alţi 14 au fost răniţi în urma unui atac cu bombă care a avut loc sâmbătă dimineaţă asupra unei secţii de poliţie din oraşul columbian Barranquilla, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atacul i-a vizat pe agenţii de poliţie care erau adunaţi în afara secţiei pentru a-şi primi ordinele pentru ziua în curs, a declarat comandatul Mariano de la Cruz Botero.

„Credem că poate fi o răzbunare a grupurilor”, a spus Botero, pentru postul Caracol Radio, făcând referire la bandele de crimă organizată care activează în oraşul portuar.

El a mai afirmat că o persoană a fost arestată, în legătură cu acest atac, şi că poliţia suspectează că sunt şi altele implicate.

Botero a declarat că persoană aflată în custodie poate fi cea care a plasat şi activat dispozitivul exploziv.

Preşedintele Juan Manuel Santos a transmis condoleanţe familiilor victimelor şi a scris pe Twitter că guvernul nu va sta liniştit până ce vinovaţii nu vor fi aduşi în faţa justiţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.