Autorităţile au plasat oraşul Los Angeles în alertă tactică şi au trimis sute de ofiţeri în campusul Universităţii California, miercuri, după ce o persoană necunoscută a deschis focul. Ulterior, purtătorul de cuvânt al poliţiei locale, a anunţat că persoana care a deschis focul s-a sinucis, iar campusul Universităţii California (UCLA) din Los Angeles este în siguranţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Campusul UCLA este declarat sigur, după ce autorul atacului armat s-a sinucis, spune un purtător de cuvânt al poliţiei

Unul dintre cei doi bărbaţi morţi în campusul Universităţii California din Los Angeles este posibil să fie autorul atacului armat, a declarat şeful poliţiei locale citat de Associated Press.

UPDATE - Poliţie: Unul dintre cei doi morţi în incidentul armat de la UCLA ar putea fi autorul atacului

Unul dintre cei doi bărbaţi morţi în campusul Universităţii California din Los Angeles este posibil să fie autorul atacului armat, a declarat şeful poliţiei locale citat de Associated Press.

UPDATE - Poliţia din Los Angeles a descoperit un bilet de adio şi o armă după atacul armat de la UCLA

Poliţia din Los Angeles a descoperit un bilet de adio şi o armă după atacul armat din campusul Universităţii California (UCLA), au declarat surse apropiate operaţiunii, citate de NBCLA.

Forţele de ordine au închis campusul şi îl caută în prezent pe autorul atacului armat, al cărui motiv nu este clar. Potrivit unui ziar local, agresorul are geacă şi pantaloni negri.

Mai multe echipe SWAT verifică în prezent clădirile.

Imagini filmate din elicopter au arătat studenţi în şir indian, cu mâinile în aer, ieşind din campus.

Poliţiştii sunt ajutaţi de agenţi FBI şi ai Biroului pentru Alcool, Tabac, Arme şi Explozibili.

“Toţi oamenii din campus au început să fugă şi am început să fug şi eu”, le povestit o studentă de 21 de ani, Mehwish Khan, care s-a ascuns în bibliotecă. “Toată lumea era cinfuză. Am intrat în clădire şi nimeni nu ştia ce se întâmplă (...). Mulţi oameni au crezut că este o glumă sau un exerciţiu”, a adăugat ea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.