Mai multe focuri de armă au fost trase asupra sediului Ambasadei Arabiei Saudite la Haga - fără ca cineva să fie rănit -, a anunţat joi poliţia olandeză, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Chiar înainte de ora (locală) 6.00 (7.00, ora României), am primit un mesaj potrivit căruia s-a tras un foc de armă asupra unei clădiri la Haga. Nu au existat răniţi”, a anunţat pe Twitter poliţia.

Un număr de cartuşe de glonţ a fost descoperit la faţa locului, după incident, a anunţat poliţia, potrivit agenţieiolandeze de presă ANP.

Presa scrie că pe clădirea ambasadei se află urme lăsate de aproximativ 20 de gloanţe şi a difuzat imagini în care apar ferestre sparte.

Poliţia nu a conformat numărul focurilor de armă.

Agenţi au blocat accesul către ambasadă, iar echipe de criminalişti efectuau o anchetă, a anunţat poliţia.

Motivul atacului este necunoscut pentru moment.

Incidentul a aut loc la o zi după ce un atentat cu exploziv a vizat la Jeddah, în Arabia Saudită, o ceremonie care comemora Armistiţiul de la 11 noiembrie 1918, în prezenţa unor diplomaţi occidentali, inclusiv din Franţa şi Marea Britanie.

Două persoane au fost rănite în acest atac - un angajat consular grec şi un poliţist saudit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.