Aprovizionarea cu apă şi electricitate au fost ”restabilite” în capitala ucraineană, la o zi după atacuri ruseşti care au lăsat fără apă 80% din Kiev şi fără lumină 350.000 de gospodării, anunţă marţi primarul Vitali Kliciko, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aprovizionarea cu apă şi electricitate a fost ”restabilită în întregime”, anunţă într-o postare pe Telegram primarul Kievului.

Atacuri ruseşti masive vizând infrastructura ucraineană, luni dimineaţa, au lăsat fără apă 80% dintre lociotorii capitalei şi au întrerupt curentul unui număr de 350.000 de locuinţe.

Întreruperi de electricitate programate urmează să continue să aibă loc în capitala ucraineană, ”pentru că deficitul sistemului electric, după atacurile barbare ale agresorului, este important”, a avertizat Vitali Kliciko.

Sirene de alertă antiaeriană au răsunat marţi dimineaţa în Kiev.

Potrivit armatei ucrainene, Rusia a lansat luni 55 de rachete de croazieră, 22 de rachete de tip S-300 şi drone de luptă, într-un val de lovituri în întreaga Ucraină, vizând în principal infrastructuri energetice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.