Democratul Joe Biden, dat de presa americană câştigător al alegerilor pentru preşedinţia SUA, s-a declarat onorat de faptul că a fost ales şi a precizat, într-un mesaj postat pe Twitter, că va fi “un preşedinte pentru toţi americanii”. Donald Trump, care juca golf la un resort din Virginia în momentul în care s-a anunţat că democratul Joe Biden a câştigat fotoliul de la Casa Albă, a afirmat, într-o declaraţie a echipei sale de campanie, că alegerile sunt departe de a fi încheiate. Mesaje de felicitare de la lideri mondiali

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI ALEGERI ÎN SUA: Mesaje de felicitare de la lideri mondiali pentru Joe Biden şi Kamala Harris
CITEȘTE ȘI ALEGERI ÎN SUA - Barack Obama: Sunt foarte mândru pentru Joe Biden. Îl aşteaptă provocări extraordinare
CITEȘTE ȘI ALEGERI ÎN SUA - CNN: Joe Biden a câştigat alegerile şi va fi al 46-lea preşedinte al SUA - proiecţii
ALEGERI ÎN SUA - Donald Trump: Alegerile sunt departe de a fi încheiate
CITEȘTE ȘI ALEGERI ÎN SUA - Donald Trump: Alegerile sunt departe de a fi încheiate

“America, sunt onorat că m-aţi ales ca să conduc ţara noastră mare. Ne aşteaptă o muncă grea, dar vă promit asta: Voi fi un preşedinte pentru toţi americanii – indiferent dacă m-aţi votat sau nu. Voi menţine încrederea pe care mi-aţi arătat-o”, a scris Biden.

Şi Kamala Harris, care va fi vicepreşedintele SUA, a postat un mesaj pe Twitter: “Aceste alegeri sunt despre mult mai mult decât Joe Biden sau eu. Sunt despre sufletul Americii şi dorinţa noastră de a lupta pentru el. Ne aşteaptă multă muncă. Să începem”.

Potrivit AFP, pentru prima dată în istoria SUA, această ţară va avea o femeie vicepreşedinte, pe Kamala Harris, în vârstă de 56 de ani, care va fi de asemenea prima persoană de culoare în această funcţie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.