Donald Trump a continuat miercuri să denunţe ”buletine-surpriză”, pe Twitter, într-un efort de a semăna îndoiala faţă de numărarea voturilor, în desfăşurare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ei găsesc voturi Biden peste tot - în Pennsylvania, în Wisconsin şi în Michigan. (Este) atât de rău pentru ţara noastră!”, a scris pe Twitter candidatul republican la fotoliul de la Casa Albă Doald Trump.

El pune astfel în discuţie numărarea voturilor în alegerile prezidenţiale în mai multe state-cheie.

”Ei lucrează din greu pentru a face să dispară alte 500.000 de voturi în avantajul (meu) în Pennsylvania - cât ai clipi. La fel (în) Michigan şi altele!”, a adăugat el în alt tweet.

”Ieri (marţi) seara, eu aveam un avans bun în numeroase state-cheie, aproape toate conduse şi controlate de către democraţi”, a scris el pe Twitter ceva mai devreme.

”Apoi, unul câte unul, ele au început să dispară magic, odată cu apariţia şi numărarea buletinelor surpriză. FOARTE STRANIU. «Sondorii» s-au înşelat complet şi istoric”.

În realitate, este vorba despe numărarea buletinelor prin corespondenţă, care ar putea să fie numărate după mai multe zile în anumite state.

Twitter a blocat acest mesajiniţial şi i-a semnalat natura discutabilă şi posibil înşelătoare.

Potrivit directoarei de campanie a lui Joe Biden, candidatul democrat este pe cale să obţină o victorie în alegerile prezidenţiale americane şi cei 270 de mari electori până la sfârşitul zilei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.