Echipa de campanie a lui Donald Trump a anunţat că formulează un recurs în justiţie în statul Michigan, prin care cere ca rezultatul alegerilor prezidenţiale de la 3 noiembrie să nu fie certificate până nu se verifică legalitatea voturilor, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceasta este ultima dintr-o serie de plângeri depuse de către echipa preşedintelui republican în exerciţiu cu scopul de a păstra speranţa unei realegeri a lui Donald Trump, în pofida anunţului sâmbătă al victoriei democratul Joe Biden în alegerile prezidenţiale.

”Vrem să ne asigurăm că numărarea (voturilor) nu include buletine de vot frauduloase sau ilegale”, a anunţat marţi, într-o conferinţă de presă telefonice avocatul echipei de campanie a lui Trump, Matt Morgan.

Un judecător federal din Michigan a respins deja o plângere depusă anterior de echipa lui Trump.

Experţi juridici estimează că procedurile judiciare angajate de preşedintele american în exerciţiu au puţine şanse să modifice rezultatul alegerilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.