Preşedintele-ales Joe Biden a anunţat luni conducerea consiliului consultativ care va consilieze viitoarea sa administraţie în lupta împotriva pandemiei covid-19, relatează BBC News.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Consiliul urmează să fie condus de trei dintre principalii săi consilieri - fostul şef al FDA David Kessler, fostul chirurg general Vivek Murthy şi Marcella Nunez-Smith, o profesoară asociată de medicină internă, sănătate publică şi mangement la Univesitatea Yale.

Rick Bright, un avertizor de integritate care susţine că a fost dat afară din postul de director BARDA din administraţia Trump, după ce a criticat pregătirea ţării în lupta împotriva covid-19 face de asemenea parte din consiliu.

Peste 237.000 de oameni au murit din cauza covid-19 în Statele Unite, iar zcee milioane de persoane s-au îmbolnăvit de la începutul pandemiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.