Premierul israelian Benjamin Netanyahu l-a felicitat duminică pe preşedintele ales al SUA, Joe Biden, spunând că aşteaptă cu nerăbdare să colaboreze cu noua administraţie şi să consolideze alianţa celor două ţări, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Felicitări @JoeBiden şi @KamalaHarris. Joe, avem o relaţie personală lungă şi caldă de aproape 40 de ani şi te ştiu ca un mare prieten al Israelului. Aştept cu nerăbdare să lucrez cu amândoi pentru a consolida în continuare alianţa specială dintre SUA şi Israel ", a scris Netanyahu pe contul său de Twitter.

 

El i-a mulţumit şi lui Donald Trump. "Mulţumesc @realDonaldTrump pentru prietenia pe care aţi arătat-o statului Israel şi mie personal, pentru recunoaşterea Ierusalimului şi Golanului, pentru că te-ai ridicat în faţa Iranului, pentru acordurile istorice de pace şi pentru aducerea alianţei americano-israeliene la un nivel fără precedent”, Netanyahu a scris pe Twitter.

 

Mesajul lui Netanyahu a venit la câteva ore după ce mulţi lideri mondiali şi unii miniştri israelieni l-au felicitat pe Joe Biden, pentru alegerea ca preşedinte al SUA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.