Poliţia neozeelandeză a anunţat luni redeschiderea aeroportului de la Dunedin, închis cu o zi înainte după descoperirea unui colet suspect, într-un context de supraveghere consolidată, în urma carnegiului la două moschei la Christchurch, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aeroportul de la Dunedin a fost redeschis după ce un colet suspect găsit pe pistă a părut să conţină un obiect periculos”, a anunţat poliţia.

În urma descoperirii acestui colet, duminică, un zbor de la Wellington a survolat Dunedin, fără să poată ateriza, şi s-a întrs din drum.

Doar câteva zboruri au fost anulate din cauza închiderii aeroportului, care a avut loc duminică seara.

Dunedin este oraşul în care a locuit în ultimii ani australianul Brenton Tarrant, în vârstă de 28 de ani, un fascist autoproclamat, inculpat de uciderea a 50 de persoane în atacul, vineri, la cele două moschei de la Christchurch. 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.