Cel puţin o persoană a murit şi peste 20 au fost rănite, cinci fiind în stare gravă, după ce două trenuri de navetişti din Austria s-au ciocnit frontal din cauze care nu au fost încă stabilite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit BBC, echipele de urgenţă ale pompierilor şi ambulanţei au fost nevoite să scoată oameni din epavă după accidentul care a avut loc la o oră de vârf în capitala Viena. 

O purtătoare de cuvânt a serviciilor de urgenţă a declarat că cinci persoane au fost grav rănite, iar alte 20 ar fi fost rănite uşor. 

Cauza accidentului este încă neclară. 

Potrivit Deutsche Welle, incidentul s-a produs, la ora locală 18.00, la sud de Viena.

Compania naţională de căi ferate din Austria, ÖBB, a declarat că trenul a ieşit de pe şine în apropierea oraşului Münchendorf. 

Presa locală a relatat că la faţa locului a fost trimisă o echipă mare de salvatori, precum şi patru elicoptere de urgenţă. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.