Două milioane de oameni, jumătate dintre ei copii, au fugit din Ucraina în mai puţin de două săptămâni de când Rusia a pornit invazia împotriva acestei ţări, transmite Associated Press, citând oficiali ucraineni. Este cea mai gravă criză a refugiaţilor din Europa de la cel de-al Doilea Război Mondial şi creşte pe zi ce trece.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Două milioane de oameni, jumătate dintre ei copii , au fugit din Ucraina în mai puţin de două săptămâni de când Rusia a invadat ţara, au declarat oficialii marţi. Este cea mai gravă criză a refugiaţilor din Europa de la cel de-al Doilea Război Mondial şi creşte pe zi ce trece, potrivit AP.
 
Situaţia umanitară din oraşele asediate ale ţării a devenit mai gravă, inclusiv în Mariupol, unde cadavrele zăceau pe străzi şi speranţele pentru o evacuare în masă a civililor au fost din nou năruite.
 
Un oficial militar ucrainean a afirmat că ţara are nevoie mai ales de sisteme de apărare aeriană. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.