Zeci de persoane au fost evacuate, marţi, dintr-un mall din Buzău din cauza unui incendiu izbucnit la un restaurant. În clădire funcţionează magazine, un loc de joacă, un cinema, dar şi Judecătoria Buzău şi Serviciul Informatizat de Evidenţă a Persoanelor, activitatea acestora fiind suspendată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Buzău, sublocotenent George Creţu, incendiul a izbucnit la coşul de fum al unui restaurant dintr-un mall din oraş.

Au ars grăsimea şi funinginea strânsă în coş astfel că a fost o mare degajare de fum.

Din cauza incendiului, în mall a pornit alarma, dar şi sistemul de stingere automată a incendiului.

Zece persoane din zona restaurantului unde fumul era gros şi înecăcios au fost evacuate de pompieri, iar 30 s-au autoevacuat înainte de sosirea forţelor de intervenţie. Nu au fost persoane rănite. 

În mall-ul în care a izbucnit incendiul funcţionează, pe lângă magazine, un loc de joacă în care la momentul incidentului erau copii, dar şi Judecătoria Buzău şi Serviciul de Evidenţă informatizată a persoanei. Activitatea ambelor instituţii a fost suspendată.

La această oră, incendiul este stins, iar pompierii încearcă să cuantifice pagubele, dar şi să stabileascpă cu exactitate cauza producerii acestuia. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.