O vulpe care a fost văzută în cursul săptămânii plimbându-se pe străzile oraşului Buzău a fost prinsă, vineri, în curtea Colegiului Naţional Pedagogic ”Spiru Haret".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Buzău, Georgiana Naziru, vineri, în jurul orei 12.00, jandarmii au fost sesizaţi că în curtea unui liceu din municipiul Buzău se afla o vulpe. La locul indicat s-au deplasat imediat o echipă de jandarmi, o echipă de la ecarisaj şi o ambulanţă SMURD. În cele din urmă, animalul a fost prins şi preluat de personalul de la ecarisaj.

Vulpea a mai fost văzută şi pe alte străzi din oraş, iar joi aceasta a fost fotografiată chiar pe Bulevardul Nicolae Bălcescu din Buzău, principala arteră de promenadă, de către un şofer care a surprins-o chiar în timp ce traversa strada.

Cel mai probabil, animalul a ieşit din parcul Crîng, situat chiar în capătul bulevardului Nicolae Bălcescu, în căutarea hranei.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.