Un pădurar şi un tehnician silvic din judeţul Vrancea au fost reţinuţi, urmând a fi duşi la instanţă cu propunere de arestare preventivă, ei fiind acuzaţi de zeci de infracţiuni la Codul silvic, dar şi fals intelectual, furt şi şantaj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Vrancea, cei doi bărbaţi, un tehnician silvic şi un pădurar de pe raza judeţului Vrancea, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, pentru o perioadă de 24 ore.

În cursul zilei de marţi, cei doi vor fi prezentaţi instanţei, cu propunere de arestare preventivă.

Reţinerile au avut loc la finalul unor percheziţii desfăşurate la domiciliile celor doi, de unde au fost ridicate documente cu regim silvic şi alte înscrisuri de interes, bunuri şi mijloace materiale de probă, precum şi sumele de 23.465 de lei şi 2.150 de euro.

Tehnicianul  este cercetat pentru două infracţiuni de abuz în serviciu şi alte 12 infracţiuni incriminate de Codul silvic, iar celălalt bărbat pentru 2 infracţiuni silvice, 8 infracţiuni de fals material în înscrisuri oficiale, fals intelectual şi uz de fals, furt şi şantaj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.